u bent hier

Openluchtfilm - Nachtwacht: Het duistere Hart

9 +

Animatie en kinderfilms


Openluchtfilm aan de blokhut in de Averegten! Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om ... Lees meer »

Openluchtfilm aan de blokhut in de Averegten! Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin.

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is ...

Ondertussen maakt de voodoomagiër Volac plannen om alle wezens die ooit door de Nachtwacht zijn weggestuurd te bevrijden uit de duistere gevangenis in de Onderwereld. De Nachtwacht heeft het nog nooit zo zwaar te verduren gehad. Kunnen ze de onschuld van Wilko bewijzen? Lukt het hen om Keelin terug te vinden? En slagen ze erin het duivelse plan van Volac te dwarsbomen?

Randanimatie vanaf 16 uur!

Toon kaart De Averegten
Boonmarkt 4a
2220 Heist-op-den-Berg
za 12/09/20 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
gratis
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1527/nachtwacht-het...