u bent hier

Open Atelier Beeldhouwer Erik Legrand

Kunst en kunsteducatie


Van klei tot wederom klei… Het atelier van Erik Legrand bevindt zich op de site van de voormalige steenbakkerij en de oude kleiafgraving waarvan de afgesleten sporen nog zichtbaar zijn in het landschap en in de beeldentuin. In het atelier met oven creëert Erik beelden in terracotta en keramiek. Je ziet echter ook zijn veelzijdigheid met (tuin)sculpturen in diverse metalen. Elk beeld met ... Lees meer »

Van klei tot wederom klei… Het atelier van Erik Legrand bevindt zich op de site van de voormalige steenbakkerij en de oude kleiafgraving waarvan de afgesleten sporen nog zichtbaar zijn in het landschap en in de beeldentuin. In het atelier met oven creëert Erik beelden in terracotta en keramiek. Je ziet echter ook zijn veelzijdigheid met (tuin)sculpturen in diverse metalen. Elk beeld met menselijke of dierlijke uitstraling, maar steeds symbool voor emotie, al dan niet dubbelzinnig, parodiërend, verwijzend,…
Zoals altijd, voelt elke bezoeker zich direct thuis in de beeldentuin en het atelier van Erik en Esther Legrand… Groene omgeving met waterpartijen, overdekte galerij en knus atelier. Wees van harte welkom en dompel u onder in de wonderlijke wereld van Erik en Esther Legrand!
Wegens de Covid-19 maatregelen verzoeken wij u het volgende: handontsmetting (aanwezig) verplicht bij aankomst, minstens 1,5m afstand houden, maximaal 50 personen tegelijk toegelaten in de beeldentuin (1.500m²), mondmasker niet verplicht, wel aangeraden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bakkersdreef 27
Bakkersdreef 27
2920 Kalmthout
zo 5 juli 2020 van 13:00 tot 18:00 zo 12 juli 2020 van 13:00 tot 18:00 zo 19 juli 2020 van 13:00 tot 18:00
gratis
erik@eriklegrand.be
0495/21.63.04
www.eriklegrand.be