u bent hier

Op zoek naar sporen op het pad en in het bos


Dieren verraden op verschillende manieren hun aanwezigheid. Soms kan je ze zien, soms kan je ze horen en soms… laten ze sporen achter. Vandaag gaan we vooral op zoek naar de verschillende soorten sporen die ons pad kruisen. Sporen leren herkennen en er vervolgens de juiste conclusies uit trekken is uitermate boeiend! Om 13.30 uur staat onze gids klaar aan het bezoekerscentrum. Het einde van ... Lees meer »

Dieren verraden op verschillende manieren hun aanwezigheid. Soms kan je ze zien, soms kan je ze horen en soms… laten ze sporen achter. Vandaag gaan we vooral op zoek naar de verschillende soorten sporen die ons pad kruisen. Sporen leren herkennen en er vervolgens de juiste conclusies uit trekken is uitermate boeiend!

Om 13.30 uur staat onze gids klaar aan het bezoekerscentrum. Het einde van deze boeiende themawandeling is voorzien rond 16.00 uur. 

Nagenieten kan je in onze gezellige cafetaria of op het buitenterras, eventueel met een heerlijke Gageleer, je kiest maar :) 

Deelnemen is gratis, een vrijwillige bijdrage in het nestkastje wordt uiteraard erg gewaardeerd. Inschrijven is nodig en kan hier. Breng aangepast schoeisel mee. Honden kunnen helaas niet mee. 

Info: BC Landschap De Liereman, 014 42 99 66, bc.deliereman@natuurpunt.be

Toon kaart Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
zo 13/12/20 van 13:30 tot 16:00
Natuurpunt De Wulp
Sign Up Sign Up
bc.deliereman@natuurpunt.be
014 42 99 66
www.natuurpunt.be/agenda/op-zoek-naar...