u bent hier

Op Kempentocht


Op Kempentocht, dat is met je gezin erop uit in eigen streek. Ontdek al onze kindvriendelijke wandelingen voor het hele gezin. Ga je dit jaar niet op reis of heb je deze vakantie nog tijd vrij met je kinderen? Ga met ons mee 'op Kempentocht'. Onze werkgroep voor jonge gezinnen selecteerden voor jou en je gezin 5 wandelingen uit, die van jouw thuis-vakantie een top-vakantie kunnen maken. Trek ... Lees meer »

Op Kempentocht, dat is met je gezin erop uit in eigen streek. Ontdek al onze kindvriendelijke wandelingen voor het hele gezin.

Ga je dit jaar niet op reis of heb je deze vakantie nog tijd vrij met je kinderen? Ga met ons mee 'op Kempentocht'. Onze werkgroep voor jonge gezinnen selecteerden voor jou en je gezin 5 wandelingen uit, die van jouw thuis-vakantie een top-vakantie kunnen maken. Trek die wandelschoenen maar aan en ga op ontdekking doorheen onze Kempen. Leer nieuwe plekjes kennen, kom tot rust in het Kempisch landschap en laat tegelijkertijd je kinderen genieten van spel en plezier. De wandelingen werden geselecteerd op basis van toegankelijkheid (wandelwagens, ...) en speelgelegenheid. Inschrijven is niet nodig. Jullie kunnen op wandel gaan wanneer het jullie uitkomt. Laat ons weten wat jij en je gezin van onze wandelingen vonden door foto's te posten op ons Facebook-evenement. Door je foto's met ons te delen, kan je deelnemen aan onze fotowedstrijd. Je vind meer info en de wandelingen vind je op: - https://Beerse.gezinsbond.be/op-Kempentocht - https://Geel.gezinsbond.be/op-Kempentocht - https://Herenthout.gezinsbond.be/op-Kempentocht - https://Hoogstraten.gezinsbond.be/op-Kempentocht - https://Tielen.gezinsbond.be/op-Kempentocht

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Park Herenthout (naast kerk)
Markt
2270 Herenthout
Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Gezinsbond Turnhout (Gewest)
gratis
gezinsbond.gewest.turnhout@skynet.be
014418616
Herenthout.gezinsbond.be/op-kempentocht