u bent hier

Op een bedje van troost


Een poëtische installatie over verdriet, afscheid en troost Kunnen dieren troosten? Wat is moeilijker: ruzie maken of huilen? Is huilen gezond?Is er een verschil tussen pijn en verdriet? Huilen meisjes meer dan jongens of hebben jongens beter geleerd hun tranen te verstoppen? Heeft verdriet een eigen agenda? Zijn verdriet en geluk als broer en zus? Bestaan er ergens op de wereld mensen zonder ... Lees meer »

Een poëtische installatie over verdriet, afscheid en troost
Kunnen dieren troosten? Wat is moeilijker: ruzie maken of huilen? Is huilen gezond?Is er een verschil tussen pijn en verdriet? Huilen meisjes meer dan jongens of hebben jongens beter geleerd hun tranen te verstoppen? Heeft verdriet een eigen agenda? Zijn verdriet en geluk als broer en zus? Bestaan er ergens op de wereld mensen zonder verdriet ? Als je slaapt, slapen je tranen dan ook? Waarom is afscheid nemen moeilijk?
Op een bedje van troost is een poëtische installatie over verdriet, afscheid en troost. Een intieme wandeling langs vragen, taferelen, rituelen en actieve opdrachten.
Maar ook een uitnodiging om een beetje troost te mogen vinden in een speciaal voor jou geschreven tekst door Hanneke Paauwe die je achteraf ontvangt.
Naar deze installatie kom je alleen of met een groep mensen die elkaar kennen (ouders, kinderen (8+) familie, vrienden, buren…) - met maximum 10 personen. Belangrijk is ook dat jullie allemaal over hetzelfde onderwerp een ‘bedje van troost’ nodig hebben.Jij kiest het onderwerp. Alles mag: van het verlies van een huisdier, een familielid, tot verdriet over een verhuis, een zieke oma die je niet wil verliezen,… Je mag ook een foto meebrengen, een klein object, een herinnering.
Dit artistiek parcours is doorlopend van 10u en 17u en duurt ongeveer 60 minuten. Kies jouw startuur bij het bestellen van een ticket.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen
di 3 november 2020 van 10:00 tot 17:00 wo 4 november 2020 van 10:00 tot 17:00
De Studio
info@villanella.be
info@villanella.be
03 260 96 10
www.destudio.com