u bent hier

Onvoorspelbaar Verleden | Saman Amini / Black Sheep Can Fly / Theater Utrecht

Tekst en muziektheater


Van jongs af aan leren we dat we vóóruit moeten. We groeien op in een prestatiegerichte samenleving. Maar wie leert ons hoe we moeten liefhebben en liefde kunnen ontvangen? En hoe om te gaan met gevoelens van machteloosheid, wrok of woede? Ook Saman Amini liep hier tegenaan. Hij besloot in therapie te gaan om te zoeken naar de oorzaken van zijn gevoelens in plaats van de symptomen te ... Lees meer »

Van jongs af aan leren we dat we vóóruit moeten. We groeien op in een prestatiegerichte samenleving. Maar wie leert ons hoe we moeten liefhebben en liefde kunnen ontvangen? En hoe om te gaan met gevoelens van machteloosheid, wrok of woede? Ook Saman Amini liep hier tegenaan. Hij besloot in therapie te gaan om te zoeken naar de oorzaken van zijn gevoelens in plaats van de symptomen te bestrijden. Toen hij erover durfde te vertellen in zijn omgeving, bleek er vooral veel herkenning te zijn.

Zoals altijd weet Amini humor af te wisselen met scherpe inzichten. Zijn kracht ligt in de gezongen vertelling. Hij verleidt je met bitterzoete blues of slaat je om de oren met scherpe raps, melancholisch en betoverend. Na zijn felgesmaakte A Seat At The Table brengt Amini nu een tragikomische muzikale voorstelling over het verwerken van pijn en het belang van verbinding met de samenleving, je dierbaren en jezelf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Monty Kultuurfaktorij
Montignystraat 3-5
2018 Antwerpen 18
zaterdag 21 november 2020 van 20:30 tot 22:30
Monty Kultuurfaktorij
€ 16,0
www.monty.be/nl/programma/saman-amini...