u bent hier

Ontwerp een logo in Illustrator

18 +

Creativiteit


Je eigen logo maken? Dat kan & wel zonder ervaring! 💪 Volg onze workshop van één dag om je eigen logo in Illustrator te maken. We doen dit in een kleine groep, dus wees er snel bij! Het doel van de workshop is om op een dag van een idee te evolueren tot een uitgewerkt & bewerkbaar logo. Hierbij zullen we starten met moodboards, brainstorms & schetsen om deze vervolgens uit te werken in Adobe ... Lees meer »

Je eigen logo maken? Dat kan & wel zonder ervaring! 💪 Volg onze workshop van één dag om je eigen logo in Illustrator te maken. We doen dit in een kleine groep, dus wees er snel bij!
Het doel van de workshop is om op een dag van een idee te evolueren tot een uitgewerkt & bewerkbaar logo. Hierbij zullen we starten met moodboards, brainstorms & schetsen om deze vervolgens uit te werken in Adobe Illustrator. Na de workshop nog nood om nog iets aan te passen? Geen probleem, er is nog ruimte voor feedback & vragen achteraf!
Bekijk snel onze website voor meer informatie. De groepen zijn beperkt tot 6 personen om zo samen de best mogelijke resultaten te bereiken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kerelroom Makadam
Markt 11
2800 Mechelen
zaterdag 26 september 2020 van 00:00 tot 23:59
Yellowcake
€ 150,0
www.eventbrite.be/e/109877215710
hello@yellowcake.be
0474718054