u bent hier

Ontmoet onze ervaringswerkers op onze "herstel-verdieping"

18 +

Samenleving


ELKE WOENSDAG EEN OPEN HUIS Samen met onze ervaringswerkers lanceert herstelacademie Antwerpen een nieuw project : een open huis waar je terecht kan met jouw vragen rond je psychisch herstel (of dat van een naaste). Een goeie babbel met een ervaringsdeskundige kan jouw vragen in een ander licht zetten. Ben je de muren om je heen een beetje beu? Wil je jouw verhaal over je herstel en omgaan met ... Lees meer »

ELKE WOENSDAG EEN OPEN HUIS

Samen met onze ervaringswerkers lanceert herstelacademie Antwerpen een nieuw project : een open huis waar je terecht kan met jouw vragen rond je psychisch herstel (of dat van een naaste). Een goeie babbel met een ervaringsdeskundige kan jouw vragen in een ander licht zetten.

Ben je de muren om je heen een beetje beu? Wil je jouw verhaal over je herstel en omgaan met je psychische kwetsbaarheid eens kwijt ? Dan ontvangen onze ervaringswerkers je voortaan elke woensdag op de herstelverdieping van De Link, Antwerpsestraat 179, Mortsel.
Onze ervaringswerkers bieden geen therapeutische gesprekken maar wel een luisterend oor in jouw zoeken naar herstel. Dit aanbod wil alvast een opstapje zijn naar een ruimer project waar ervaringswerk en herstel voorop staan.

We starten in de week van de geestelijke gezondheid. Op woensdag 7 oktober van 10.00-16.00. Omwille van corona maatregelen kunnen we een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Daarom werken we op 7/10 op afspraak. Voor verdere woensdagen hanteren we een opendeur, maar ook met beperkt bezoekersaantal. Toch graag een afspraak ? Dat kan. Contacteer ons antwerpen@herstelacademie.be of telefonisch 0474.88.59.35 (dinsd, woensd, dond)
Adres : De Link/herstelacademie, Antwerpsestraat 179 Mortsel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Link
Antwerpsestraat 179
2640 Mortsel
woensdag 7 oktober 2020 van 00:00 tot 23:59
herstelacademie Antwerpen
gratis
antwerpen@herstelacademie.be
0474.88.59.35
www.herstelacademie.be