u bent hier

Ontdekkingstocht in de Hondsbossen voor gezinnen


Volg vanop de Markt in Sint-Katelijne-Waver het parcours met de rode pijltjes en zoek langs het pad in het bos de figuren die op je schatkaart staan. Bij elke figuur voeren de kinderen een opdracht uit. Een leuke manier om volop de natuur te beleven en meteen ook meer te weten te komen over de bewoners van het bos. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen de opdrachten zelfstandig uitvoeren. Voor jongere ... Lees meer »

Volg vanop de Markt in Sint-Katelijne-Waver het parcours met de rode pijltjes en zoek langs het pad in het bos de figuren die op je schatkaart staan. Bij elke figuur voeren de kinderen een opdracht uit. Een leuke manier om volop de natuur te beleven en meteen ook meer te weten te komen over de bewoners van het bos.

Kinderen vanaf 9 jaar kunnen de opdrachten zelfstandig uitvoeren. Voor jongere kinderen is de hulp van een volwassene gevraagd.

Vanaf 13 oktober kan je een papieren schatkaart vinden aan het infobord van het Waverwoud op de Markt of afhalen in het gemeentehuis, ons bezoekerscentrum, toerisme Mechelen, …

Je kan de kaart ook downloaden via onze website www.mechelsrivierengebied.be of via die van de gemeente www.sintkatelijnewaver.be.

Tijdens de tocht kunnen de kinderen een leuke selfie maken en doorsturen naar toerisme@skw.be. Wie weet winnen ze wel een prijs?

Toon kaart Hondsbossen
Den Haes
2860 Sint-Katelijne-Waver
Van 13 oktober 2017 tot 1 januari 2018
Natuurpunt Mechels Rivierengebied
bc.mechelsrivierengebied@natuurpunt.be
015/436109
www.natuurpunt.be/agenda/ontdekkingst...