u bent hier

Ontbijtmanden KLJ Beerzel


Normaal zou KLJ Beerzel op zondag 14 maart 2021 de 11de editie van haar ontbijtbuffet organiseren. Omwille van corona moet het dit jaar echter een beetje anders en wordt er overgeschakeld op ontbijtmanden! Er zijn 3 verschillende ontbijtmanden: standaard, luxe of een kindermand, die worden voorzien van vele lekkers! De manden kunnen vanaf 7u30 afgehaald worden aan de kleine parochiezaal in ... Lees meer »

Normaal zou KLJ Beerzel op zondag 14 maart 2021 de 11de editie van haar ontbijtbuffet organiseren. Omwille van corona moet het dit jaar echter een beetje anders en wordt er overgeschakeld op ontbijtmanden!

Er zijn 3 verschillende ontbijtmanden: standaard, luxe of een kindermand, die worden voorzien van vele lekkers! De manden kunnen vanaf 7u30 afgehaald worden aan de kleine parochiezaal in Beerzel of worden zelfs helemaal aan huis geleverd (binnen een straal van 11 km).

Inschrijven is verplicht en kan t.e.m. dinsdag 9 maart via https://www.kljbeerzel.be/, waar ook nog meer informatie terug te vinden is over dit evenement.

(Uiteraard belooft KLJ Beerzel zich te houden aan de geldende coronamaatregelen om alles veilig en hygiënisch te laten verlopen.)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kleine Parochiezaal Beerzel
Beerzelplein
2580 Beerzel (Putte)
zondag 14 maart 2021 van 07:30 tot 11:30
KLJ Beerzel
€ 15,0
forms.gle/tST2L6Q3W4Xz41eL7
www.kljbeerzel.be