u bent hier

Online Workshop - Onzekerheid & documentaire

Erfgoed


Onzekerheid en documentaire Onzekerheid en documentaire worden zelden in één zin genoemd. Tijdens deze workshop onderzoeken Max Pinckers en Michiel De Cleene de mogelijkheden die ontstaan wanneer je onzekerheid centraal zet in de documentaire praktijk. Wat gebeurt er wanneer je naar onzekerheid kijkt als een volwaardige en gelijkwaardige kracht in het creatieproces, vanuit een vorm van ... Lees meer »

Onzekerheid en documentaire
Onzekerheid en documentaire worden zelden in één zin genoemd. Tijdens deze workshop onderzoeken Max Pinckers en Michiel De Cleene de mogelijkheden die ontstaan wanneer je onzekerheid centraal zet in de documentaire praktijk. Wat gebeurt er wanneer je naar onzekerheid kijkt als een volwaardige en gelijkwaardige kracht in het creatieproces, vanuit een vorm van bescheidenheid, zowel voor de kijker als voor het onderwerp?

Max en Michiel vertrekken vanuit het magazine Trigger #2: Uncertainty om samen met de deelnemers strategieën te onderzoeken om speculatie, fictie, dromen en re-enactment te introduceren in fotografie
Praktische info

De interactieve workshop verloopt via zoom en duurt ca. 2u. Aantal plaatsen zijn beperkt, inschrijven is noodzakelijk.
Je ontvangt de Zoom-link na bevestiging van je inschrijving. Voertaal is Engels.

Alle inkomsten gaan naar SOS Relief

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart FOMU - Fotomuseum Antwerpen
Waalsekaai 47
2000 Antwerpen
zaterdag 5 december 2020 van 15:00 tot 15:00
FOMU – Fotomuseum Antwerpen
info@fomu.be
+32 (0)3 242 93 00
webshopfotomuseum.recreatex.be/Activi...
info@fomu.be
fomu.be