u bent hier

ONLINE WEBINAR 'Groot worden doen ze vanzelf, luisteren niet altijd'

Opvoeding


Opvoeden doe je elke dag opnieuw en is niet altijd even makkelijk. Het is een proces van vallen en opstaan. Het kan gebeuren dat een kind zich koppig opstelt, bijt, vecht, slaat of net heel stil is. Soms weet je wel hoe je het best omgaat met dergelijke situaties, maar heb je het moeilijk om het vol te houden. In deze online vorming hebben we aandacht voor het positieve aspect van opvoeden. ... Lees meer »

Opvoeden doe je elke dag opnieuw en is niet altijd even makkelijk. Het is een proces van vallen en opstaan. Het kan gebeuren dat een kind zich koppig opstelt, bijt, vecht, slaat of net heel stil is. Soms weet je wel hoe je het best omgaat met dergelijke situaties, maar heb je het moeilijk om het vol te houden.

In deze online vorming hebben we aandacht voor het positieve aspect van opvoeden. Hoe kan ik kinderen aanmoedigen? Hoe kan ik prettig blijven omgaan met kinderen in moeilijke situaties? Welke regels en afspraken maak ik met kinderen? Maar vooral: wat betekent lastig gedrag in een bepaalde situatie?

Deze online lezing wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Wuustwezel, basisschool Klim Op en Gezinsbond Wuustwezel.

begeleiding: VCOK
locatie: ONLINE WEBINAR!
deze vorming is gratis
inschrijven via mail naar inschrijven@olo.be met vermelding van welke vorming of lezing je wil volgen, je naam, e-mailadres en telefoonnummer of bellen naar 03/633 99 05.

Je krijgt per mail instructies over hoe je op de avond zelf kan inloggen om de lezing online te volgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Lagere school Klim Op
Gasthuisstraat 8
2990 Wuustwezel
donderdag 12 november 2020 van 20:00 tot 22:00
Opvoedingswinkel Brasschaat
gratis
inschrijven@olo.be
03/633 99 05
www.opvoedingswinkelbrasschaat.be/nie...