u bent hier

Online lezing : Webinar: In kracht, liefde en licht gaan staan

18 +

Persoon en relaties


Begeleide meditatie van een klein uur en achteraf de gelegenheid om vragen te stellen Je hoeft zelf niet te spreken en komt ook niet in beeld (ook achteraf te bekijken met terugkijk-link) Met de hulp van een ritueel gaan we onszelf zuiveren van onze eigen belemmerende gedachten en van de kleinerende oordelen van anderen over ons. Pas dan worden we wie we essentie al zijn: een zacht, maar ... Lees meer »

Begeleide meditatie van een klein uur en achteraf de gelegenheid om vragen te stellen

Je hoeft zelf niet te spreken en komt ook niet in beeld
(ook achteraf te bekijken met terugkijk-link)

Met de hulp van een ritueel gaan we onszelf zuiveren van onze eigen belemmerende gedachten en van de kleinerende oordelen van anderen over ons. Pas dan worden we wie we essentie al zijn: een zacht, maar krachtig wezen, een wijs persoon vol onvoorwaardelijke liefde en mededogen, een kind van het licht. Deze prachtige eigenschappen zijn elk verbonden met één van de zeven heilige stralen die vertrekken vanuit de scheppingsbron en dagelijks onze aarde overspoelen. In deze meditatie roepen we onze goddelijke erfenis terug tot leven, zodat we deze kwaliteiten in ons laten werken en ook rondom ons uitstralen voor anderen

Daarna is er nog mogelijkheid om van gedachten te wisselen of vragen te typen via de Q&A knop.


Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
nvt
2000 Antwerpen
woensdag 11 november 2020 van 20:00 tot 21:15
De kleine bron
€ 10,0
www.dekleinebron.be/index.php?page=on...
info@dekleinebron.be
0486 20 19 26