u bent hier

Online lezing : Hoe leven vanuit je zielenwens?

18 +


Online lezing met eenvoudige praktische oefening. Je bent als deelnemer niet zichtbaar of hoorbaar maar kunt wel vragen stellen via een Q&A knop (incl.terugkijk-link om achteraf te bekijken) Info volgt Door Heidi Gelders Als psycho-energetisch master coach/trainer/docent richt ik me zowel naar privé personen als naar bedrijven en onderwijsinstellingen. Ik vertrek vanuit de behoeften, noden en ... Lees meer »

Online lezing met eenvoudige praktische oefening. Je bent als deelnemer niet zichtbaar of hoorbaar maar kunt wel vragen stellen via een Q&A knop (incl.terugkijk-link om achteraf te bekijken)

Info volgt

Door Heidi Gelders

Als psycho-energetisch master coach/trainer/docent richt ik me zowel naar privé personen als naar bedrijven en onderwijsinstellingen.
Ik vertrek vanuit de behoeften, noden en verlangens van jezelf en/ of de groep.
Mijn accent ligt op de bevordering van duurzame kracht opbouwen, stabiliteit verwerven, zelfzekerheid aansterken, samenwerking bevorderen, creatief en geïnspireerd denken, diepgaand ontstressen, ... in jezelf, in een groep. Ik hanteer in het moment, steeds duidelijkheid en rechtlijnigheid met de kracht van de eenvoud.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ZOOM
nvt
2000 Antwerpen
dinsdag 25 augustus 2020 van 20:00 tot 22:00
De kleine bron
€ 12,0
www.dekleinebron.be/index.php?page=on...
info@dekleinebron.be
0486 20 19 26