u bent hier

Online lezing : Bevrijdingsritueel (begeleide meditatie)

18 +

Persoon en relaties


Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de link voor deze Zoom lezing (indien u nog nooit met Zoom hebt gewerkt, probeer het aub uit voor de lezing, of neem ruim vooraf contact met ons op voor hulp) Vooraf inschrijven ! (ook achteraf te bekijken met terugkijk-link) In deze begeleide meditatie gaan we de storende emotionele banden verbreken waarmee we nog vasthangen aan een bepaalde persoon die ... Lees meer »

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de link voor deze Zoom lezing (indien u nog nooit met Zoom hebt gewerkt, probeer het aub uit voor de lezing, of neem ruim vooraf contact met ons op voor hulp)
Vooraf inschrijven !

(ook achteraf te bekijken met terugkijk-link)

In deze begeleide meditatie gaan we de storende emotionele banden verbreken waarmee we nog vasthangen aan een bepaalde persoon die ons heeft benadeeld of slecht behandeld. Vroeg of laat wil je jezelf bevrijden van het slachtoffergevoel, het ongemak, de kwaadheid of wrok die nog steeds rond jou hangen ten opzichte van iemand. Dit loslaten dient om niet langer elke keer getriggerd te worden door gelijkaardig onrecht in je omgeving. Een persoon op afstand vergeven is hier niet hetzelfde als het gebeurde vergeten of minimaliseren of er de spons over vegen. Het is wel een noodzakelijke stap naar je eigen welzijn en gezondheid. Het is jezelf terug in je kracht plaatsen, zodat je met je leven op een vrijere manier weer verder kan.

Daarna is er nog mogelijkheid om van gedachten te wisselen of vragen te stellen.


Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
nvt
2000 Antwerpen
dinsdag 21 juli 2020 van 10:30 tot 11:30
De kleine bron
€ 10,0
www.dekleinebron.be/index.php?page=de...
info@dekleinebron.be
0486 20 19 26