u bent hier

Online cursus : De wijsheid van de Tarot: De grote Arcana

18 +

Persoon en relaties


Online interactieve cursus Wekelijks op donderdagochtend van 10-12u Geen voorkennis nodig. Data : 10/9 17/9 24/9 1/10 8/10 15/10 22/10 De Tarot bestaat uit 2 onderdelen: een grote en een kleine Arcana. Je kunt beginnen met de cursus over de grote Arcana of met de cursus over de kleine Arcana, beide onderdelen van de Tarot zijn los van elkaar te gebruiken. Er starten 2 maal ... Lees meer »

Online interactieve cursus

Wekelijks op donderdagochtend van 10-12u Geen voorkennis nodig.
Data : 10/9 17/9 24/9 1/10 8/10 15/10 22/10

De Tarot bestaat uit 2 onderdelen: een grote en een kleine Arcana. Je kunt beginnen met de cursus over de grote Arcana of met de cursus over de kleine Arcana, beide onderdelen van de Tarot zijn los van elkaar te gebruiken.
Er starten 2 maal per jaar cursussen hierover. Aansluitend op deze cursus is er een cursus over de kleine Arcana. (Indien je een les mist wordt die voor je opgenomen)

(En er start ook cursus over De kleine Arcana in de avond vanaf 7sept)

De tarot is veel meer dan de meesten onder ons denken.
De tarotkaarten geven ons menselijk leven in beelden weer. Ze bevatten een diepe wijsheid en esoterische kennis over de structuur en de diepere betekenis van het leven van de mens op aarde. Het is een soort bijbel in plaatjes. In combinatie met elkaar bevatten ze tevens alle situaties waarin wij ons kunnen bevinden, zowel innerlijk als uiterlijk.

Door de kaarten te leren begrijpen en wijs te gebruiken kun je je inzicht in jezelf, in anderen en in het leven verdiepen.
We gaan bekijken wat we uit de tarot kunnen leren over de zin van ons bestaan, van de situaties en problemen die we in ons eigen dagelijks leven tegenkomen. De tarot kan ons inzicht verschaffen in hoe best om te gaan met lastige en minder lastige situaties in ons leven en wat we uit die situaties kunnen leren.
Een cursus met praktijk en veel esoterie, zelfkennis, intuïtie.... We leren informatie uit de tarotkaarten halen en gaan de kaarten in de cursus vooral ook praktisch, voor onszelf, gebruiken om inzicht te krijgen in onszelf en de situaties die we op ons pad tegenkomen. Het is zeker niet de bedoeling om allerlei spectaculaire voorspellingen te gaan doen, we gebruiken de tarot op een verstandige, verantwoordelijke manier, die opbouwend is in je leven. Levenswijsheid is het sleutelwoord.

De grtoe Arcana bestaat uit 22 kaarten van de tarot. Je kunt met deze kaarten werken los van de kleine Arcana, maar je kunt ook later de reeks over de kleine Arcana volgen.

"Een ideale opstart als je je werkelijk in de tarot wilt verdiepen, ook voor mensen die al een tijdje met de tarot bezig zijn is deze benaderingswijze van de tarot zeer verrijkend".

Geen voorkennis vereist

Na deze reeks van 7 lessen over de grote Arcana is het mogelijk om de andere reeks van 7 lessen over de kleine Arcana te volgen. Zodat men met de volledige tarot leert werken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
nvt
2000 Antwerpen
Van do 10 september 2020 10:00 tot do 22 oktober 2020 12:00
De kleine bron
€ 139,0
www.dekleinebron.be/index.php?page=on...
info@dekleinebron.be
0486 20 19 26