u bent hier

Online cursus : Channelen met verschillende soorten energieën in de spirituele wereld

18 +

Persoon en relaties


Online interactieve cursus Online cursus van 6 maandag-avonden van 20-22u (14-dagelijks). Data : 14/9 28/9 12/10 26/10 9/11 23/11 Je bent als deelnemer zichtbaar en hoorbaar en kunt met elkaar en de lesgever communiceren. In deze cursus gaan we ons contact met anders belichaamde wezens verbeteren. Voor dit contact is het nodig meditatie en afstemmen te leren beheersen en ... Lees meer »

Online interactieve cursus

Online cursus van 6 maandag-avonden van 20-22u (14-dagelijks).
Data : 14/9 28/9 12/10 26/10 9/11 23/11
Je bent als deelnemer zichtbaar en hoorbaar en kunt met elkaar en de lesgever communiceren.

In deze cursus gaan we ons contact met anders belichaamde wezens verbeteren.
Voor dit contact is het nodig meditatie en afstemmen te leren beheersen en kennis en ervaring op te bouwen met de wezens waar we mee werken.
Behalve levenden en overledenen, zijn er ook gidsen, krachtdieren, natuurgeesten, dienaren van hogere machten en zelfs astrale ‘steden’ waar soortgelijke geesten samen vertoeven.

Gezamenlijk afstemmen en aanroepen werkt veel krachtiger dan het alleen te doen dus ik hoop dat je je bij ons zal voegen als je je hiertoe aangetrokken voelt.
Helaas is channeling niet een vaardigheid welke iedereen even makkelijk aanleert. Uit ervaring blijkt dat ongeveer de helft dit talent zodanig weet te ontwikkelen dat bewust contact mogelijk wordt.

De mogelijkheid om advies te ontvangen vanuit deze verschillende perspectieven kan ongelooflijk waardevol zijn!


Han Ko geeft ook andere webinars waaronder een paar Gratis klik hier

Door Han Ko Bicknese


Han Ko Bicknese onderzoekt al vele jaren mystieke tradities en magische plaatsen. Geleid door zijn contacten met andere werelden ontwikkelt hij trainingen en werkt hij aan het herstel van de harmonie.op aarde. Hij beoefent verschillende Rei Ki vormen, magnetiseren, aura en chakra behandelingen, tarot, mediumschap, sjamanisme en geomantie. Hij is afkomstig van Nederland, maar momenteel woont hij in Zweden

Ik begon te bidden en met mijn gidsen te communiceren en kreeg begeleiding over hoe ik mijn talenten kon ontwikkelen en inspiratie over hoe ik ze zou kunnen gebruiken. Sinds 1997 probeer ik de mensen om me heen te helpen door mijn talenten te gebruiken en anderen te leren hoe ze die van hen kunnen gebruiken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
nvt
2000 Antwerpen
Van ma 14 september 2020 20:00 tot ma 23 november 2020 22:00
De kleine bron
€ 139,0
www.dekleinebron.be/index.php?page=on...
info@dekleinebron.be
0486 20 19 26