u bent hier

One Night Only – Dana Winner invites


Dana Winner verhuist in 2020 naar het Sportpaleis! One Night Only – Dana Winner invites international guest Na haar uitverkochte jubileumconcert in de Lotto Arena trekt Dana Winner op zaterdag 31/10/2020 naar het Sportpaleis voor ‘One Night Only – Dana Winner Invites’. Ben jij er volgend jaar bij? “30 jaar carrière kunnen vieren in de Lotto Arena in Antwerpen omringd door meer dan 5.500 fans ... Lees meer »

Dana Winner verhuist in 2020 naar het Sportpaleis!
One Night Only – Dana Winner invites international guest

Na haar uitverkochte jubileumconcert in de Lotto Arena trekt Dana Winner op zaterdag 31/10/2020 naar het Sportpaleis voor ‘One Night Only – Dana Winner Invites’.

Ben jij er volgend jaar bij?

“30 jaar carrière kunnen vieren in de Lotto Arena in Antwerpen omringd door meer dan 5.500 fans was zonder meer de kroon op al die jaren in de business. Samen met Gracia Live zijn we dit avontuur ingestapt en we hebben tot tweemaal toe de capaciteit kunnen verhogen. De fans die er alsnog wilden zijn, konden we jammer genoeg niet meer aan een ticket helpen omdat de show enkele weken voor aanvang al was uitverkocht”, zegt Dana Winner zelf.

2019 was opnieuw een rollercoaster in de carrière van de intussen bijna iconische Dana Winner. Ze verdiende een gouden plaat voor 50 miljoen YouTube views en 1.000.000 Spotify streams met haar versie van ‘One Moment In Time’, ze speelde voor meer dan 15.000 mensen op enkele grote zomerfestivals, haar single ‘Waar Jij Ook Bent’ werd genomineerd voor een Radio 2 Zomerhit en ook in Nederland ging het nummer als een speer. Nog in 2019 startte Dana aan een theatertour ’30 Jaar Liefde en Muziek’ in niet minder dan 35 theaters in Vlaanderen en Nederland, en met de Duitstalige versie ‘Egal Wohin’ was Dana Winner ook opnieuw te gast in Duitsland voor enkele optredens en TV-performances. Ze trad op in Israel en Zuid-Afrika en heeft intussen een fanbasis in Canada en Brazilië, maar in het najaar komt Dana Winner terug met een uitzonderlijke show, samen met een internationale gastartiest van wereldformaat in het Sportpaleis in Antwerpen.

Internationale mystery guest

Voor de nieuwe show ‘One Night Only – Dana Winner Invites’ op zaterdag 31/10/2020 in het Sportpaleis in Antwerpen brengt Dana Winner een internationale gast met wereldfaam mee. “Wie dat wordt hou ik nog even voor mezelf. We hebben nog een heel jaar om naar dit concert toe te werken dus ik hou er nog even de spanning in”, zegt Dana al lachend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportpaleis
Schijnpoortweg 119
2000 Antwerpen
zaterdag 31 oktober 2020 van 20:00 tot 23:00
Gracia Live
gracialive.be/nl/dana-winner-invites-...