u bent hier

Once upon a time in Hollywood

18 +

Actie en avontuur


Once Upon a Time in Hollywood blikt terug op het Hollywood van de zomer van 1969. De filmindustrie beleeft er de laatste dagen van een gouden tijdperk en de carrières van acteur Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntman (Brad Pitt) zitten in het slop. Tijdens hun zoektocht naar nieuwe acteeruitdagingen en eeuwige roem wordt Hollywood plots opgeschrikt door de moord op Sharon Tate ... Lees meer »

Once Upon a Time in Hollywood blikt terug op het Hollywood van de zomer van 1969. De filmindustrie beleeft er de laatste dagen van een gouden tijdperk en de carrières van acteur Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntman (Brad Pitt) zitten in het slop. Tijdens hun zoektocht naar nieuwe acteeruitdagingen en eeuwige roem wordt Hollywood plots opgeschrikt door de moord op Sharon Tate door de Manson Family.


Once Upon a Time in Hollywood werd door de pers unaniem lovend onthaald als het beste wat Tarantino het afgelopen decennium afleverde. Een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, vol met heerlijke dialogen en een imposante cast. Een film met een verrassend einde!

-
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
ma 21 september 2020om 14:00di 22 september 2020om 20:00
cc schoten
€ 5,0
Bestel tickets Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be