u bent hier

Once Upon A Time... in Hollywood - Quentin Tarantino

Drama


De zomer van 1969. Rick Dalton, een acteur op zijn retour, voelt aan dat zijn dagen als leading man in tv-westerns stilaan geteld zijn. Hij vindt troost bij zijn rechterhand en stuntman, Cliff Booth genaamd, die tevens zijn chauffeur en klusjesman is. Rick ziet met lede ogen aan hoe Hollywood een nieuw tijdperk ingaat, waarin het toeval wil dat Daltons huis zich vlak naast dat van de beroemde ... Lees meer »

De zomer van 1969. Rick Dalton, een acteur op zijn retour, voelt aan dat zijn dagen als leading man in tv-westerns stilaan geteld zijn. Hij vindt troost bij zijn rechterhand en stuntman, Cliff Booth genaamd, die tevens zijn chauffeur en klusjesman is. Rick ziet met lede ogen aan hoe Hollywood een nieuw tijdperk ingaat, waarin het toeval wil dat Daltons huis zich vlak naast dat van de beroemde Poolse regisseur Roman Polanski en diens mooie vrouw Sharon Tate bevindt.


25 jaar nadat Quentin Tarantino er de Gouden Palm kreeg voor ‘Pulp Fiction’, scheerde hij opnieuw hoge toppen op het festival van Cannes met zijn langverwachte 9de film. ‘Once Upon a Time... in Hollywood’ is een prachtige ode geworden aan de laatste gloriedagen van Hollywood aan het eind van de jaren ‘60. 


Met voor het eerst samen op het scherm: wereldsterren Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, als een vervagende televisiester en zijn stunt-double. Met Margot Robbie als Sharon Tate. Met opnieuw een fantastische soundtrack.


Niet te missen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum De Steiger - Schouwburg
H. Spillemaeckersstraat 7
2850 Boom
dinsdag 8 december 2020 van 20:15 tot 20:15
Cultuurdienst Boom
€ 4,0
www.desteigerboom.be
ccdesteiger@boom.be