u bent hier

Olifant en Krokodil (5+) - Anna's Steen

5 +

Tekst en muziektheater


Een vrolijke muziektheatervoorstelling vol met grappige verhalen van ‘Olifant en Krokodil’. Bart Embrechts en zijn muzikanten nemen je mee in de fantasierijke wereld van meesterverteller en tekenaar Max Velthuijs. Over sluwe Krokodil die denkt vriendelijke Olifant een hak te zetten en handige Krokodil die voor hem een meesterwerk maakt. Over samen thee drinken, samen verwonderd zijn én vooral: ... Lees meer »

Een vrolijke muziektheatervoorstelling vol met grappige verhalen van ‘Olifant en Krokodil’. Bart Embrechts en zijn muzikanten nemen je mee in de fantasierijke wereld van meesterverteller en tekenaar Max Velthuijs.

Over sluwe Krokodil die denkt vriendelijke Olifant een hak te zetten en handige Krokodil die voor hem een meesterwerk maakt.

Over samen thee drinken, samen verwonderd zijn én vooral: samen muziek maken!

Voorheen zou deze voorstelling doorgaan op 27 februari '21 en dat in Depot Deluxe te Hemiksem. Wegens maatregelen omtrent het coronavirus Covid-19 is er een nieuwe datum gekozen, werd er geopteerd voor een nieuwe locatie en een extra aanvangsuur. De voorstellingen zullen in openlucht doorgaan en dat in het park van Schelle (Dendermondestraat).

OPGELET, belangrijke info :

- Op voorhand tickets kopen is verplicht.
- Voor deze activiteit koop je tickets per bubbel. Je zit dus samen met de houders van de tickets die in één reservatie zijn aangekocht.
- Gelieve een mondmasker mee te nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Park van Schelle
Dendermondestraat z/n
2627 Schelle
za 12 juni 2021 van 14:00 tot 14:30 za 12 juni 2021 van 16:30 tot 17:00
IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
€ 9,0
be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?...
cultuur@ivebica.be
03 871 98 24
www.ivebica.be