u bent hier

Okidok - Les Chevaliers - GEANNULEERD

6 +

Circus


In Les chevaliers prikkelt Okidok de verbeelding van jong en oud. De clowns voeren u mee naar het fascinerende tijdperk van de middeleeuwen, naar de wereld van ridders, legendes en de meest wonderbaarlijke creaturen. Tijdens hun queeste beleven ze allerlei tragikomische avonturen, als twee ridder-troubadours. Ze worden er echter geconfronteerd met de broosheid van hun bestaan en ook zij zullen ... Lees meer »

In Les chevaliers prikkelt Okidok de verbeelding van jong en oud. De clowns voeren u mee naar het fascinerende tijdperk van de middeleeuwen, naar de wereld van ridders, legendes en de meest wonderbaarlijke creaturen.

Tijdens hun queeste beleven ze allerlei tragikomische avonturen, als twee ridder-troubadours. Ze worden er echter geconfronteerd met de broosheid van hun bestaan en ook zij zullen niet ontsnappen aan het laatste oordeel.

Waalse duo Okidok behoort al jaren tot de top van de internationale humoristische circusacts. De uitgekiende lichaamstaal, gekoppeld aan een feilloze timing, staat borg voor visuele humor van de bovenste plank.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Schaliken
Grote Markt 35
2200 Herentals
vrijdag 3 april 2020 van 19:00 tot 21:00
CC 't Schaliken
€ 13,0
tickets.cultuurcentrum@herentals.be
014-21 90 88
apps.ticketmatic.com/widgets/cc_t_sch...
www.schaliken.be