u bent hier

Oefendag Verbindende communicatie Spreken & luisteren van hart tot hart

18 +

Persoon en relaties


Oefendag Verbindende communicatie Spreken & luisteren van hart tot hart Voor wie? Voor iedereen die de Introductiedagen gevolgd heeft, zich door middel van oefeningen en praktijk wil bekwamen in verbindende communicatie en de behoefte heeft om de kracht ervan te benutten in de dagelijkse contacten. Inhoud: Door middel van vele oefeningen rond verschillende thema’s, gaan we wat aangereikt werd ... Lees meer »

Oefendag Verbindende communicatie
Spreken & luisteren van hart tot hart

Voor wie?
Voor iedereen die de Introductiedagen gevolgd heeft, zich door middel van oefeningen en praktijk wil bekwamen in verbindende communicatie en de behoefte heeft om de kracht ervan te benutten in de dagelijkse contacten.

Inhoud:
Door middel van vele oefeningen rond verschillende thema’s, gaan we wat aangereikt werd in de Introductiedagen toepassen om dit op die manier te integreren en te verankeren.
Het oefenprogramma wordt ingevuld op basis van de vragen die inmiddels vanuit de praktijk gerezen zijn en die dus ruimschoots aandacht kunnen krijgen.
Zo geeft deze dag je de kans om bijvoorbeeld te oefenen met moeilijke gesprekken, oefenen met ‘nee’ zeggen bijvoorbeeld of ontdekken welke andere mogelijkheden er zijn wanneer de ander ‘nee’ zegt of kritiek heeft.
Dit zijn maar enkele voorbeelden maar ieders inbreng is welkom.

Datum: dinsdag 22 september 2020, van 9u tot 16u

Plaats: De Walnoot - Ruimte voor Levenskunst, Hanendreef 135, 2930 Brasschaat

Prijs: 105 €

Inschrijven: door je aan te melden via E-mail levenskunst@dewalnoot.be én de betaling van een voorschot van 55 € op rek. BE42 0011 9789 7254 van De Walnoot vzw, met de vermelding van jouw naam en de cursusdatum.

Begeleiding: Peggy Quaaden, gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie aangesloten bij CNVC, en bezielster van GroeiNatuurlijk (www.groeinatuurlijk.be)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Walnoot vzw - Bach Opleidingscentrum
Hanendreef 135
2930 Brasschaat
dinsdag 22 september 2020 van 09:00 tot 16:00
De Walnoot vzw - Ruimte voor Levenskunst
€ 105,0
levenskunst@dewalnoot.be
03/653.47.53
www.dewalnoot.be