u bent hier

ODYSSEE

10 +


Soms wil ik gewoon verdwalen, de weg kwijt zijn in ‘t grote bad. Dan zou ik stiekem onderduiken, stil verdwijnen langs dat gat. In dat gaatje loopt een glijbaan, met bestemming blauwe zee. Heerlijk roetsjen, lekker gillen. Heb jij ook zin? Kom maar mee! HET WOLK maakt een zeepzoete en betoverende voorstelling voor de allerkleinsten. Ze dompelen de zaal onder in een waterwereld waar alles ... Lees meer »

Soms wil ik gewoon verdwalen, de weg kwijt zijn in ‘t grote bad. Dan zou ik stiekem onderduiken, stil verdwijnen langs dat gat.
In dat gaatje loopt een glijbaan, met bestemming blauwe zee. Heerlijk roetsjen, lekker gillen. Heb jij ook zin? Kom maar mee!
HET WOLK maakt een zeepzoete en betoverende voorstelling voor de allerkleinsten. Ze dompelen de zaal onder in een waterwereld waar alles mogelijk is. Meezwemmen met de vissen, racen op zeepaardjes, dansen tussen de kwallen. Hopelijk kunnen jullie lang genoeg jullie adem inhouden?
spel: Sarah Van Overwaelle (vervangster Femke Platteau) en Liz Corthals vormgeving: Sarah Van Overwaelle muziek: Bert Van Wymeersch met dank aan: CC De Plomblom, Toneelatelier Aalst

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel
vrijdag 27 november 2020 van 19:30 tot 21:00
Vrije Tijd Mortsel
€ 12,0
onthaal@mortsel.be
03 444 17 17
tickets.mortsel.be