u bent hier

Ode An Die Freunde

18 +


Zangeres Lissa Meyvis heeft tijdens twee eerdere passages de Molse harten geraakt en veroverd. Met ‘Ode an Die Freunde’ neemt ze drie muzikale vrienden mee om diezelfde Mollenaar te verleiden met pareltjes van Mozart tot Bowie. Weg uit hun klassieke comfortzone gaan ze voor een breed pallet aan fantastische nummers van vroeger en nu. Ticketverkoop start later Lissa Meyvis is ondertussen geen ... Lees meer »

Zangeres Lissa Meyvis heeft tijdens twee eerdere passages de Molse harten geraakt en veroverd. Met ‘Ode an Die Freunde’ neemt ze drie muzikale vrienden mee om diezelfde Mollenaar te verleiden met pareltjes van Mozart tot Bowie. Weg uit hun klassieke comfortzone gaan ze voor een breed pallet aan fantastische nummers van vroeger en nu.

Ticketverkoop start later

Lissa Meyvis
is ondertussen geen onbekende meer in Mol. Na haar fantastische optreden ‘In de Schaduw van Toon (Hermans)’ was haar doortocht op Broodje Mol in het voorjaar van 2020 niet minder wervelend. En we kunnen getuigen: Ode an Die Freunde doet er zo mogelijk nog een schepje bovenop. Samen met je vrienden op de planken staan en dan je meest favoriete nummers mogen zingen. Hoe gelukkig kan je zijn?

Tijdens dit aperitiefconcert beperken de drie klassiek geschoolde zangers en de master piano zich niet tot het klassieke repertoire maar ze verlaten met veel plezier hun comfortzone om een verkenningstocht te maken doorheen de mooiste, warmste, liefste standards uit jazz, pop en muziektheater. Maar natuurlijk zetten ze hun geliefde opera en operette ook niet helemaal buitenspel.

Met: Lissa Meyvis (sopraan), Alexandra Franck (sopraan), Jokke Martens (bariton) en Lester Van Loock (piano)

RElaX (foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2
2400 Mol
zondag 7 maart 2021om 11:00
RElaX (foyer Schouwburg Rex)
€ 17,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...