u bent hier

Ochtendglorenconcert met Florejan [Uitverkocht]

Amusementsmuziek


De Koloniefeesten vormen op zondag 30 augustus het sluitstuk van de Thermosfleskeszomer 2020. OCHTENDGLORENCONCERT met FLOREJAN Dit ochtendglorenconcert start om 06.30 uur. De deuren gaan open om 06.00 uur. Er is een mogelijkheid om bij het bestellen van je tickets ontbijtmanden aan te kopen die je ter plaatse kan consumeren. Hoogstratenaar Florejan Verschueren wordt wel eens in één adem ... Lees meer »

De Koloniefeesten vormen op zondag 30 augustus het sluitstuk van de Thermosfleskeszomer 2020.

OCHTENDGLORENCONCERT met FLOREJAN
Dit ochtendglorenconcert start om 06.30 uur. De deuren gaan open om 06.00 uur. Er is een mogelijkheid om bij het bestellen van je tickets ontbijtmanden aan te kopen die je ter plaatse kan consumeren.

Hoogstratenaar Florejan Verschueren wordt wel eens in één adem genoemd met die 2 andere Kempense toppianisten, Jef Neve en Guy Van Nueten. FLOREJAN is de vaste pianist bij ontelbare artiesten en projecten: van Jackobond, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel over Olla Vogala en Eleonor tot Els De Schepper, Helmut Lotti, Hubert Damen, Tutti Fratelli.

Vorig jaar debuteerde hij solo met het album “Piano Piano”, dat wereldwijd al een half miljoen keer gestreamd werd. Deze zomer stelde hij het album “When The World Stood Still” voor. Dit is zijn muzikale impressie van de coronacrisis. Florejan voelt zich kortom thuis in vele muzikale wateren.

We verwelkomen u graag in de vroege ochtend op zondag 30 augustus om samen met Florejan in de prachtige setting van Merksplas-Kolonie de zonsopgang een unieke muzikale glans te geven. Aansluitend is er mogelijkheid tot het nemen van een ontbijt onder de open schuren, muzikaal begeleid door KOMA.

KOMA
Deze vaders – spreekwoordelijk en hier en daar ook biologisch – van de Merksplasse muziekscene brengen een akoestische set van klassiekers. U bent welkom om samen met uw persoonlijke bubbel te genieten van een ontbijtbox die bestaat uit de beste lokale producten. Al roffelend op uw corona-veilige ontbijttafel kan u mee zorgen voor de percussie. Zowel ontbijt als muziek in Merksplas Ge(s)maakt dus, op de mooiste locatie van het dorp. En de koffie zal precies zo straf zijn als u hem het liefst hebt, want die brengt u mee in een thermosfleske.

Bron: UiTinVlaanderen.be

De Manne VZW
Toon kaart Open Schuren
Kapelstraat 10
2330 Merksplas
zondag 30 augustus 2020 van 06:00 tot 09:30
Gemeente Merksplas Cultuurdienst
€ 10,0
Bestel tickets
www.merksplas.be/tfz