u bent hier

Ocean Stories & Polar Experiences

Fotografie


Mijn naam is Christian Clauwers. Als ontdekkingsreiziger / fotograaf focus ik in mijn werk op de interactie tussen mens en natuur, met als thema’s de oceanen en poolgebieden. De afgelopen jaren richtte ik mijn aandacht op het verkennen van de vijf oceanen en hun eilanden, waaronder enkele van de meest afgelegen ter wereld, zoals Robinson Crusoe Island , Peter I, Campbell Island, Tristan da ... Lees meer »

Mijn naam is Christian Clauwers. Als ontdekkingsreiziger / fotograaf focus ik in mijn werk op de interactie tussen mens en natuur, met als thema’s de oceanen en poolgebieden.

De afgelopen jaren richtte ik mijn aandacht op het verkennen van de vijf oceanen en hun eilanden, waaronder enkele van de meest afgelegen ter wereld, zoals Robinson Crusoe Island , Peter I, Campbell Island, Tristan da Cunha, Kerguelen en de Crozeteilanden. Ook Antarctica en de Noordpool behoren tot mijn focus. Ik ben tevens professionele gids in deze gebieden.

Het zijn vooral plaatsen die tot de verbeelding spreken. Plaatsen met een verhaal, plaatsen die binnen afzienbare tijd misschien niet meer toegankelijk zullen zijn of dermate veranderd zullen zijn door klimaatverandering. Kwetsbare ecosystemen die een weerspiegeling zijn van heel onze planeet.
In december had ik de eer om mijn werk te tonen op de klimaatconferentie van de Verenigde Naties, als lid van de Belgische Delegatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kasteel van Schoten
Kasteeldreef 61
2900 Schoten
zo 5 juli 2020 van 12:00 tot 17:00 zo 12 juli 2020 van 12:00 tot 17:00 zo 19 juli 2020 van 12:00 tot 17:00
Christian Clauwers
gratis
info@clauwers.com