u bent hier

Ô-Celli feat. Elise Caluwaerts - Earth and Feather

16 +

Klassieke muziek


Het cello-octet Ô-Celli werd in 2011 opgericht door Sébastien Walnier – solist eerste cello aan de Opera van de Koninklijke Muntschouwburg en tevens belangrijkste arrangeur van het ensemble en Alexandre Beauvoir.   Het is de grote betrachting van Ô-Celli de buitengewone expressiemogelijkheden van de cello tot een creatief hoogtepunt te brengen. De cello is een instrument in het lage register, ... Lees meer »

Het cello-octet Ô-Celli werd in 2011 opgericht door Sébastien Walnier – solist eerste cello aan de Opera van de Koninklijke Muntschouwburg en tevens belangrijkste arrangeur van het ensemble en Alexandre Beauvoir.

 

Het is de grote betrachting van Ô-Celli de buitengewone expressiemogelijkheden van de cello tot een creatief hoogtepunt te brengen. De cello is een instrument in het lage register, met een warme klank, maar tegelijkertijd verbazend soepel en muzikaal, net als de menselijke stem, waarmee hij zijn register gemeen heeft.

 

In het programma ‘Earth and Feather’ slaan de muzikanten de handen in mekaar met de sopraan Elise Caluwaerts. In ‘Earth and Feather’ komt het contrast tussen het zware en hevige karakter van de cello en de lichtheid van de vrouwelijke stem op een sublieme en meeslepende manier tot uiting. Op het programma: Georges Bizet, Richard Strauss, Carlos Almaran ...

Ô-Celli feat. Elise Caluwaerts
Toon kaart Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
vrijdag 21 februari 2020 van 20:15 tot 20:15
Cultuurhuis de Warande
€ 21,0
Bestel tickets
014 41 69 91
www.warande.be/programma/3923/_Celli_...
www.warande.be/programma/3923/_Celli_...