u bent hier

Nylon & Steel - Aram Van Ballaert


Er zijn twee mogelijkheden: ofwel ken je Aram Van Ballaert, ofwel ken je hem niet. In beide gevallen heb je een goede reden om naar zijn nieuwe voorstelling te komen luisteren. Een voorstelling waarin hij terugkeert naar het solorepertoire voor klassieke en minder klassieke gitaar. Na samen met zijn kompanen van Novastar en Clement Peerens vertoefd te hebben op de Planeet Decibel nodigt Aram ... Lees meer »

Er zijn twee mogelijkheden: ofwel ken je Aram Van Ballaert, ofwel ken je hem niet.
In beide gevallen heb je een goede reden om naar zijn nieuwe voorstelling te komen luisteren. Een voorstelling waarin hij terugkeert naar het solorepertoire voor klassieke en minder klassieke gitaar.

Na samen met zijn kompanen van Novastar en Clement Peerens vertoefd te hebben op de Planeet Decibel nodigt Aram Van Ballaert je uit in zijn intieme gitaaruniversum. Eén stoel, één spot en heel wat gitaren. Op het programma staan onder meer The Red Fantasy (een hommage aan rode wijn voor klassieke gitaar), eigen composities uit Quiz me Quick en enkele werken van de Russische componist Vladimir Bestoff.

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
vrij 12/01/18 van 20:15 tot 22:15
Cultuurcentrum Mechelen
€ 16,0
070 22 28 00
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...