u bent hier

Nyiragasigwa Hens - Boom Toudou (6+) - 10.30u

6 +

Tekst en muziektheater


FAMIILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR - Een Rwandese versie van het bekende sprookje Assepoester. Een meisje dat haar moeder en grootmoeder verloren heeft, wordt opgevoed door een boze stiefmoeder die haar allerlei ondankbare taken laat verrichten. Nacht na nacht moet ze water halen aan een meer omgeven door wilde dieren. Haar enige troost is Boom Toudou, een boom die haar overleden ... Lees meer »

FAMIILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR - Een Rwandese versie van het bekende sprookje Assepoester.

Een meisje dat haar moeder en grootmoeder verloren heeft, wordt opgevoed door een boze stiefmoeder die haar allerlei ondankbare taken laat verrichten. Nacht na nacht moet ze water halen aan een meer omgeven door wilde dieren. Haar enige troost is Boom Toudou, een boom die haar overleden grootmoeder samen met haar plantte en waar ze met haar verdriet terecht kan. Hij geeft haar raad en helpt haar veilig thuis te komen. Zoals in alle sprookjes loopt het uiteindelijk toch goed af...

Actrice Nyiragasigwa Hens is geadopteerd uit Rwanda en heeft haar eigen geschiedenis als kind van Rwanda nooit gekend. Er is niemand meer die het haar kan vertellen daarom heeft ze haar eigen verhaal geconstrueerd, Boom Toudou is het verhaal van hoe het misschien had kunnen lopen moest ze nooit geadopteerd zijn geweest.

Tekst, spel en regie Nyiragasigwa Hens Muziek Hanne Torfs Productie BeHuman vzw

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC Meihof
langs ingang via Moederhoefstraat 94
2547 Lint
zondag 28 maart 2021 van 10:30 tot 12:00
UiT in Lint
€ 10,0
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Home