u bent hier

'Nuff Said

Humor comedy


Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word. No nonsens, global en local. Beleef het in levende lijve, en voel de artiest van op de eerste rij. Elke eerste vrijdag van de maand blaast het funky huisorkest Brzzvll een nieuwe ‘Nuff Said bij elkaar! Iedere aflevering verse namen, van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. No nonsens, global en local. ... Lees meer »

Iedere aflevering nieuwe namen, van comedy en literatuur tot muziek en spoken word. No nonsens, global en local. Beleef het in levende lijve, en voel de artiest van op de eerste rij.

Elke eerste vrijdag van de maand blaast het funky huisorkest Brzzvll een nieuwe ‘Nuff Said bij elkaar! Iedere aflevering verse namen, van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. No nonsens, global en local. Beleef het in levende lijve, en voel de artiest van op de eerste rij!µ


CHLOE DE NIL (BE) is een beginnende dichter uit Borgerhout. Al 23 jaar gezond en levend maar vooral dagdromend op deze wereld. Ze schrijft al sinds haar 12 jaar en heeft sinds kort besloten om haar visuele woordkeuzes met iedereen te delen. Momenteel is ze ook bezig aan haar eerste boek, genaamd ‘Besef’, dat in 2021 zal uitkomen. Hiernaast is ze ook bezig met acteren en schrijft ze mee aan een online serie.


K.ZIA (BE/D), geboren in Brussel en gevestigd in Berlijn, is een R&B en soul singer-songwriter. Met een vader uit Martinique en een Belgo-Congolese moeder (de internationaal geprezen Zap Mama) is ze opgegroeid in vele culturen en heeft ze de wereld rondgereisd tijdens haar kinder- en tienerleven. Haar muziek is een unieke versmelting van R&B, soul, global pop en hiphop met groovy afro urban rifs en melodieuze harmonische zang. Ze trad al op in Duitsland, Marokko, Ghana, Slowakije, Nigeria, Frankrijk en België.ANISSA BOUJDAINI (BE) is een spoken word-artieste, schrijfster en cultuur commentator. Met zowel persoonlijke als maatschappijkritische gedichten trekt ze haar publiek mee in haar gedachtestroom. Daarnaast geeft ze workshops en begeleidt ze nieuw talent. De maatschappijkritische thema’s in haar poëtisch werk zorgden er al snel voor dat ze gevraagd werd om haar visies te delen tijdens sprekersmomenten, in panels en in columns. (Foto: Jean Cosyn)


ALEX AGNEW (BE) werd bekend toen hij in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het Leids Cabaret Festival won (Jury- en Publieksprijs). Alex Agnew vergroot meedogenloos onze zwakke plekken uit, maar dan wel op zo’n manier dat ze hilarisch worden. Of pijnlijk herkenbaar. Hij zet zowel zichzelf als ons in ons blootje, Dolby Surround-gewijs: met heel veel lawaai. Vorig jaar speelde hij zijn nieuwe show drie dagen op rij in het Sportpaleis. De tickets waren in een mum van tijd uitverkocht. (foto: Tim Tronckoe)
Volgende editie: vrijdag 6 november

'Nuff Said
ccBe - Schouwburg (ongenummerd)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
vr 2 oktober 2020om 00:00vr 2 oktober 2020om 19:30vr 2 oktober 2020om 21:30
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 14,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/73623/met-alex-a...