u bent hier

North Side Big Band, Dunja & Ben Vanderweyden - Best of Burt Bacharach & Toots Thielemans

Jazz en blues


Een spetterende muzikale avond met de mooiste, bekende en minder bekende songs van twee der grootste singer-songwriters namelijk componist Burt Bacharach en zijn trouwe kompaan en tekstschrijver Hal David.   Een spetterende muzikale avond met de mooiste, bekende en minder bekende songs van twee der grootste singer-songwriters namelijk componist Burt Bacharach en zijn trouwe kompaan en ... Lees meer »

Een spetterende muzikale avond met de mooiste, bekende en minder bekende songs van twee der grootste singer-songwriters namelijk componist Burt Bacharach en zijn trouwe kompaan en tekstschrijver Hal David. 


Een spetterende muzikale avond met de mooiste, bekende en minder bekende songs van twee der grootste singer-songwriters namelijk componist Burt Bacharach en zijn trouwe kompaan en tekstschrijver Hal David. Zo wat iedereen kent wel één of andere song van hen zoals bijvoorbeeld I’ll never fall in love again, That’s what friends are for, Do you know the way to San Jose, enz …


De unieke songs van het duo Burt Bacharach en Hal David zullen voor deze avond speciaal vertolkt worden door zangeres Dunja en crooner Swa Van den Broeck.


Zangeres Dunja is van alle markten thuis. Met haar authentieke stem kan zij zowat alle muziekstijlen aan. Met haar stemgeluid neemt ze je ongetwijfeld mee op een sfeervolle reis doorheen de diepste uithoeken van haar ziel, nu eens krachtig, dan weer fragiel.

In 2013 was zij de winnares van de zangwedstrijd ‘Talent der Lage Landen’ en een jaar later wist ze het tot in de finale van “De Voice Van Vlaanderen” te schoppen.


Onze crooner Swa Van den Broeck voorstellen hoeft nog amper.

Opgegroeid in een gezin waarvan vader dweepte met de crooner- en jazzmuziek van onder meer Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole en nog zovele anderen. De liefde voor hun muziek werd dan ook met de paplepel mee gegeven.

De bekroning kwam er toen hij in 2018 finalist werd in de VTM zangwedstrijd The Voice Senior. Sinds enkele jaren is hij dan ook één van onze vaste waarden bij onze bigband.


De North Side Big Band o.l.v. Johan Coen is zowat kind aan huis in Cultuurcentrum Merksem.

Dit jaar bestaan ze 25 jaar en dit is dan ook ineens hun Jubileumconcert.

Samen met Swa Van den Broeck en Dunja brengen ze jullie een onvergetelijke avond met ‘The Best from Burt Bacharach’.


 

North Side Big Band, Dunja & Ben Vanderweyden - Best of Burt Bacharach & Toots Thielemans
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zo 6 december 2020om 19:00zo 6 december 2020om 21:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 18,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72488/best-...