u bent hier

Noordkaap

Pop en rock


Twintig jaar na de slotconcerten in de AB en dertig jaar na het winnen van HUMO’s Rock Rally is Noordkaap opnieuw samen. En dat in de bezetting waarmee de Nederlandstalige band hun grootste hits en beste albums maakte: Lars Van Bambost op gitaar, Erik Sterckx op bas, Nico Van Calster op drums, Wim De Wilde op toetsen en Stijn Meuris op zang. Met een setlist die tien jaar Noordkaap samenvat en ... Lees meer »

Twintig jaar na de slotconcerten in de AB en dertig jaar na het winnen van HUMO’s Rock Rally is Noordkaap opnieuw samen. En dat in de bezetting waarmee de Nederlandstalige band hun grootste hits en beste albums maakte: Lars Van Bambost op gitaar, Erik Sterckx op bas, Nico Van Calster op drums, Wim De Wilde op toetsen en Stijn Meuris op zang.

Met een setlist die tien jaar Noordkaap samenvat en met de energieke sound die de groep destijds kenmerkte trekt de band nu naar de concertzalen.

Het wordt ongetwijfeld een stomend optreden en een heel blij weerzien met een band die de Belpop verschillende tijdloze klassiekers schonk. Maak u alvast klaar om 'Arme Joe', 'Satelliet Suzy', 'Wat is kunst', 'Ik hou van u', 'Druk in Leuven', 'Panamarenko', 'Een heel klein beetje oorlog', … mee te brullen.

 

 

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
do 03/12/20 om 20:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 25,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1557/noordkaap