u bent hier

Nocturne 'Huidkanker: een multidisciplinaire aanpak'

18 +

Gezondheid en zorg


De oncologen, chirurgen en dermatologen van AZ Turnhout vertellen u alles over huidkanker. Wat is huidkanker? Wat zijn de symptomen? Hoe herken je het? En welke behandeling wordt toegepast? Over onze nocturnes Op regelmatige basis organiseren we in het ziekenhuis gratis infoavonden of nocturnes voor patiënten en geïnteresseerden over uiteenlopende medische onderwerpen. Tijdens deze nocturnes ... Lees meer »

De oncologen, chirurgen en dermatologen van AZ Turnhout vertellen u alles over huidkanker. Wat is huidkanker? Wat zijn de symptomen? Hoe herken je het? En welke behandeling wordt toegepast?

Over onze nocturnes
Op regelmatige basis organiseren we in het ziekenhuis gratis infoavonden of nocturnes voor patiënten en geïnteresseerden over uiteenlopende medische onderwerpen. Tijdens deze nocturnes gaan artsen of andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema.

Om te kunnen voldoen aan alle coronamaatregelen, kunnen er fysiek maximaal 40 personen aanwezig zijn in onze zaal. Daarnaast kan iedereen die dat wenst, van thuis uit de infosessie volgen op de computer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart AZ Turnhout, campus Sint-Jozef
Steenweg op Merksplas 44
2300 Turnhout
dinsdag 29 september 2020 van 19:30 tot 21:00
gratis
nocturne@azturnhout.be
014 44 41 07