u bent hier

Nieuwjaarsconcert

Klassieke muziek


In 2018 viert het unieke orkest Casco Phil zijn 10de verjaardag. We knallen dus het nieuwe jaar in met een muzikaal feest dat start met indrukwekkend kopergeschal van William Byrd en met het opzwepende La Folia van de Italiaanse Arcangelo Corelli. Van de meester van de barok gaan we naar de meester van het classicisme, Joseph Haydn, met zijn korte, frisse en lichtvoetige 64ste symfonie . ... Lees meer »

In 2018 viert het unieke orkest Casco Phil zijn 10de verjaardag. We knallen dus het nieuwe jaar in met een muzikaal feest dat start met indrukwekkend kopergeschal van William Byrd en met het opzwepende La Folia van de Italiaanse Arcangelo Corelli. Van de meester van de barok gaan we naar de meester van het classicisme, Joseph Haydn, met zijn korte, frisse en lichtvoetige 64ste symfonie . Bij zoveel muzikaal feestgedruis hoort natuurlijk een solist van wereldformaat. Casco Phil brengt de ...

In 2018 viert het unieke orkest Casco Phil zijn 10de verjaardag. We knallen dus het nieuwe jaar in met een muzikaal feest dat start met indrukwekkend kopergeschal van William Byrd en met het opzwepende La Folia van de Italiaanse Arcangelo Corelli. Van de meester van de barok gaan we naar de meester van het classicisme, Joseph Haydn, met zijn korte, frisse en lichtvoetige 64ste symfonie.

Bij zoveel muzikaal feestgedruis hoort natuurlijk een solist van wereldformaat. Casco Phil brengt de jonge Amerikaans-Koreaanse topcellist Han Bin Yoon mee naar Bornem. Hij speelt een van de meest virtuoze en moeilijkste werken ooit gecomponeerd voor zijn instrument, de Rococo Variaties van Tchaikovsky.

Kurt Van Eeghem gidst ons ook deze keer flegmatiek door een feestelijke voormiddag.
Na het concert heffen we samen met alle inwoners van Bornem het glas op het nieuwe jaar.


www.cascophil.be

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zondag 7 januari 2018van 11:00 tot 12:30
Schouwburg Ter Dilft
€ 25,0
ccterdilft.ticketmatic.com/addevent.p...