u bent hier

Nieuwjaar met Elim in de Koningin Elisabethzaal


Het Antwerp Symphony Orchestra viert oud en nieuw met feestelijk trompetgeschal! En wie beter dan de Noorse trompettiste Tine Thing Helseth om met onder meer het ontzagwekkend virtuoze Trompetconcerto van Aroetjoenjan het nieuwe jaar in te duiken? Tijdgenoot Sjostakovitsj feest mee met zijn spitante muziek uit films en balletten en natuurlijk kan ook Strauss niet ontbreken. Met hun ... Lees meer »

Het Antwerp Symphony Orchestra viert oud en nieuw met feestelijk trompetgeschal! En wie beter dan de Noorse trompettiste Tine Thing Helseth om met onder meer het ontzagwekkend virtuoze Trompetconcerto van Aroetjoenjan het nieuwe jaar in te duiken? Tijdgenoot Sjostakovitsj feest mee met zijn spitante muziek uit films en balletten en natuurlijk kan ook Strauss niet ontbreken. Met hun onovertroffen muziek en onze immer energieke chef-dirigent Elim Chan hebben we alles in huis voor een spetterend nieuwjaarsconcert!

Muziek van o.a. Sjostakovitsj, Strauss en Aroetjoenjan

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.
Dit is een prestigeconcert.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal / Elisabeth Center
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
vrijdag 8 januari 2021 van 20:00 tot 22:00
Antwerp Symphony Orchestra
€ 42,0
www.antwerpsymphonyorchestra.be/nl/ni...
+32 (0)3 213 54 06