u bent hier

Nieuwe reeks yogalessen voor beginners te Meerhout

Omnisport en andere


Als deze lessen niet op locatie kunnen doorgaan omwille van Corona-maatregelen, dan worden ze online gegeven (via life stream zoom sessies). In 17 lessen wordt de basis aangeleerd voor een goede yogapraktijk. De lessen kennen een progressieve opbouw. Gedurende de lessen worden 25 verschillende yogahoudingen aangeleerd en 26 verschillende uitvoeringswijzen. Men leert er buikademhaling, ... Lees meer »

Als deze lessen niet op locatie kunnen doorgaan omwille van Corona-maatregelen, dan worden ze online gegeven (via life stream zoom sessies).
In 17 lessen wordt de basis aangeleerd voor een goede yogapraktijk. De lessen kennen een progressieve opbouw. Gedurende de lessen worden 25 verschillende yogahoudingen aangeleerd en 26 verschillende uitvoeringswijzen. Men leert er buikademhaling, borstademhaling, flankademhaling en de volledige of yogische ademhaling. Beoefening van Yoga, aangepast aan je mogelijkheden en omstandigheden, verhoogt de kwaliteit van je leven op alle vlakken. Stel niet langer uit, begin er nu mee ! De lessen zijn gebaseerd op eeuwenoude yoga-tradities. Ze worden gedoceerd in de oefenstijl van de viniyoga en zijn geinspireerd door de yogatraditie van de Himalayas Viniyoga is vooral bestemd voor de (moderne) westerse mens, zowel vrouw als man, jong en 'oud', ook indien je lichamelijke of andere beperkingen hebt. De lessen zijn geschikt voor jong (vanaf 15) en oud. De lesgever is yogaleraar erkend door de Yoga Federatie der Nederlandstaligen (YFN) en de Europese Yoga Federatie (EYF) en lid van Seva Yoga Kempen. De lessen staan in functie van de beoefenaar en de lesgever tracht zo goed mogelijk in te spelen door aangepaste oefeningen te voorzien indien nodig. Kostprijs voor de ganse reeks t/m 27 januari 2020 = 145€. Na deze reeks kan men zonder probleem verder de lessen van de gevorderden volgen op eender welke locatie van Seva Yoga Kempen (Geel, Geel-Larum, Herentals, Kasterlee, Meerhout, Mol, Olen, Retie, Tessenderlo, Westerlo), ... of een 2de keer de beginnersreeks volgen indien men dat wenst. Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Meer info vind je op de website.
Mogelijkheid voor privéles op afspraak in Mol of omgeving. Lessen op maat voor bedrijven kan ook.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ‘t Volderke - Huis Molenberg
Molenberg 52 (hoek Smissestraat)
2450 Meerhout
Van 2 september 2020 tot 27 januari 2021 (wo van 18:30 tot 20:00,
Seva Yoga Kempen
€ 145,0
yoga.meerhout@scarlet.be
www.yogaseva.weebly.com
014 31 08 65