u bent hier

NIEUWE DATA - Italiaans koken - basis

18 +

Voeding


Lessenreeks: 8 en 22 oktober 2020, 28 januari en 4 februari 2021 In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en mag je de beste recepten bereiden. Natuurlijk proef je ook alles en degusteer je ondertussen een heerlijk Italiaans wijntje. De wereld is vandaag de dag veel kleiner geworden, waardoor we in Belgische supermarkten vele Italiaanse producten en ingrediënten ... Lees meer »

Lessenreeks: 8 en 22 oktober 2020, 28 januari en 4 februari 2021

In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en mag je de beste recepten bereiden. Natuurlijk proef je ook alles en degusteer je ondertussen een heerlijk Italiaans wijntje. De wereld is vandaag de dag veel kleiner geworden, waardoor we in Belgische supermarkten vele Italiaanse producten en ingrediënten vinden. Van de bekende pasta tot de vele zuiderse groenten, maar ook de 'salami' en de kaas, kan je zowat overal vinden. Vergeet de vele mogelijkheden niet die de Italiaanse keuken ons biedt op het vlak van desserts: niet te versmaden en erg divers!

docent: Nicola Priolo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Nieuwe Ark
Kerkstraat 34
2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)
do 28 januari 2021 van 19:00 tot 21:00 do 4 februari 2021 van 19:00 tot 21:00
cc Binder Puurs
€ 64,0
webshoppuurs.recreatex.be/Activities/...
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05