u bent hier

Nic Balthazar: Verander de klimaatverandering!


De klimaatcrisis. In deze interactieve lezing probeert filmregisseur, televisiemaker en klimaatactivist uit te leggen waarom hij zich zoveel zorgen maakt. En hij zou geen film-en televisiemaker zijn, mocht hij dat niet doen met een hoop filmpjes en beeldmateriaal. De klimaatcrisis. Zonder twijfel de grootste ramp die de mens ooit heeft bedreigd. Toch blijken we er niet van wakker te liggen. In ... Lees meer »

De klimaatcrisis. In deze interactieve lezing probeert filmregisseur, televisiemaker en klimaatactivist uit te leggen waarom hij zich zoveel zorgen maakt. En hij zou geen film-en televisiemaker zijn, mocht hij dat niet doen met een hoop filmpjes en beeldmateriaal.

De klimaatcrisis. Zonder twijfel de grootste ramp die de mens ooit heeft bedreigd. Toch blijken we er niet van wakker te liggen. In deze interactieve lezing probeert filmregisseur, televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar uit te leggen waarom hij zich zoveel zorgen maakt. En hij zou geen film-en televisiemaker zijn, mocht hij dat niet doen met een hoop filmpjes en beeldmateriaal. En er wordt gezongen natuurlijk! Do it now!

Toon kaart Bibliotheek Duffel
Onze-Lieve-Vrouwlaan
2570 Duffel
do 14/11/19 van 19:30 tot 22:00
Gezinsbond Duffel
€ 5,0
annbosiers@msn.com
+3215311947