u bent hier

Neil Young 75 - Piet De Pessemier

Pop en rock


Piet De Pessemier is een grote Neil Young-liefhebber. Hij reist doorheen Neil Youngs leven met anekdotes die Neil Young zo specifiek maken als mens en muzikant. Neil Young, gitarist, songwriter, uitvinder ... Piet De Pessemier, Neil Young-liefhebber in hart en nieren, zanger en gitarist bij de band Mad About Mountains en LeNoise (zijn eigen Neil Young tributeband), maakt een reis doorheen Neil ... Lees meer »

Piet De Pessemier is een grote Neil Young-liefhebber. Hij reist doorheen Neil Youngs leven met anekdotes die Neil Young zo specifiek maken als mens en muzikant.

Neil Young, gitarist, songwriter, uitvinder ...

Piet De Pessemier, Neil Young-liefhebber in hart en nieren, zanger en gitarist bij de band Mad About Mountains en LeNoise (zijn eigen Neil Young tributeband), maakt een reis doorheen Neil Youngs leven en vertelt anekdotes die hem zo specifiek maken als mens en als muzikant. Waar haalt hij zijn inspiratie? Hoe komt hij aan die specifieke sound? Verschillende punten uit zijn leven worden uitgelicht en aangevuld met livemuziek en luisterfragmenten.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
di 10/11/20 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 10,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1629/piet-de-pessemier