u bent hier

Nacht van de Vleermuis : avondwandeling Fort van Walem


Aan het einde van de zomer, piekt de activiteit van vleermuizen. De jongen zijn uitgevlogen en er wordt druk gewerkt aan de generatie van het volgende jaar. In het fort van Walem komen in deze periode heel wat vleermuizen samen om te paren en hun winterverblijf te verkennen. Dat zorgt nu al enkele jaren voor mooie waarnemingen van vleermuizen in het fort. Net zoals vorig jaar starten we met ... Lees meer »

Aan het einde van de zomer, piekt de activiteit van vleermuizen. De jongen zijn uitgevlogen en er wordt druk gewerkt aan de generatie van het volgende jaar. In het fort van Walem komen in deze periode heel wat vleermuizen samen om te paren en hun winterverblijf te verkennen. Dat zorgt nu al enkele jaren voor mooie waarnemingen van vleermuizen in het fort.

Net zoals vorig jaar starten we met een korte wandeling door het fort. Daarna is er een korte presentatie over het leven van vleermuizen. Afsluiten doen we met weer een kleine wandeling, maar nu in de duisternis, gewapend met zaklamp en batdetector.

Afspraak: vanaf 19u45 (de poort sluit om 20u), ingang fort, Koning Albertstraat, Walem


Toon kaart Ingang Fort van Walem
Koning Albertstraat
2800 Mechelen
za 24/08/19 van 19:45 tot 22:00
Natuurpunt Mechels Rivierengebied, Kern Mechelen
filip.vdw@telenet.be
0476 25 37 45
www.natuurpunt.be/agenda/nacht-van-de...