u bent hier

Nacht van de Vleermuis 2020 (Mechelen)


Aan het einde van de zomer piekt de vleermuisactiviteit. De jongen zijn uitgevlogen en er wordt druk gewerkt aan de generatie van het volgende jaar. Op het fort van Walem komen in deze periode heel wat vleermuizen samen om te paren en hun winterverblijf te verkennen. Dat zorgt nu al enkele jaren voor mooie waarnemingen van vleermuizen tijdens de nacht van de vleermuis. We zullen drie bubbels ... Lees meer »

Aan het einde van de zomer piekt de vleermuisactiviteit. De jongen zijn uitgevlogen en er wordt druk gewerkt aan de generatie van het volgende jaar. Op het fort van Walem komen in deze periode heel wat vleermuizen samen om te paren en hun winterverblijf te verkennen. Dat zorgt nu al enkele jaren voor mooie waarnemingen van vleermuizen tijdens de nacht van de vleermuis.

We zullen drie bubbels van 19 mensen vormen. Net zoals de andere jaren starten we met een korte wandeling door het fort. Daarna is er een kleine infopresentatie over het leven van vleermuizen. Afsluiten doen we met weer een kleine wandeling, maar nu in de duisternis, gewapend met zaklamp en batdetector.

INSCHRIJVEN VERPLICHT
Hoofdpagina Nacht van de Vleermuis

Toon kaart Fort van Walem
Koning Albertstraat
2800 Walem
vrij 28/08/20 van 19:30 tot 22:00
Natuurpunt Mechels Rivierengebied, Kern Mechelen
Sign Up Sign Up Sign Up
nils.iwens@natuurpunt.be
0468 36 14 46
www.natuurpunt.be/agenda/nacht-van-de...