u bent hier

Naaiateliers

Creativiteit


Wie graag met naald en draad aan de slag gaat, is welkom in ons namiddagatelier. Afhankelijk van de groep wordt er ingegaan op verschillende snit- en naadtechnieken. In dit knip- en naaiatelier maakt iedereen wat zij/hij wil op haar/zijn tempo. De begeleiding staat klaar om je wegwijs te maken of bij te staan waar nodig. Opgelet: ben je een beginner of twijfel je of dit voor jou de goeie ... Lees meer »

Wie graag met naald en draad aan de slag gaat, is welkom in ons namiddagatelier. Afhankelijk van de groep wordt er ingegaan op verschillende snit- en naadtechnieken. In dit knip- en naaiatelier maakt iedereen wat zij/hij wil op haar/zijn tempo. De begeleiding staat klaar om je wegwijs te maken of bij te staan waar nodig. Opgelet: ben je een beginner of twijfel je of dit voor jou de goeie formule is? Dan is de cursus Take off met stof misschien iets voor jou! 26 DINSDAGEN | 13.30 tot 15....

Wie graag met naald en draad aan de slag gaat, is welkom in ons namiddagatelier. Afhankelijk van de groep wordt er ingegaan op verschillende snit- en naadtechnieken. In dit knip- en naaiatelier maakt iedereen wat zij/hij wil op haar/zijn tempo. De begeleiding staat klaar om je wegwijs te maken of bij te staan waar nodig.

Opgelet: ben je een beginner of twijfel je of dit voor jou de goeie formule is? Dan is de cursus Take off met stof misschien iets voor jou!

26 DINSDAGEN | 13.30 tot 15.30 UUR
Vanaf 22.09

120 euro
Maximum 20 deelnemers

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
Van 22 september 2020 tot 27 april 2021(ma di van 13:30 tot 15:30,wo do vr za zo
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 120,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...