u bent hier

Myrddin en Imre - Boke Hertals - GEANNULEERD

Folk en wereldmuziek


Met zijn laatste album Rosa de Papel bewijst gitarist Myrddin De Cauter dat grote flamencovirtuozen niet uit Spanje hoeven te komen. Tijdens dit concert staat Myrddin samen met zijn dochter en celliste Imre op het podium. Myrddin De Cauter, de jongste zoon van multi-instrumentalist Koen De Cauter, is een fenomeen in de hedendaagse muziekwereld. Myrddin trok naar Spanje om lessen te volgen bij ... Lees meer »

Met zijn laatste album Rosa de Papel bewijst gitarist Myrddin De Cauter dat grote flamencovirtuozen niet uit Spanje hoeven te komen. Tijdens dit concert staat Myrddin samen met zijn dochter en celliste Imre op het podium.

Myrddin De Cauter, de jongste zoon van multi-instrumentalist Koen De Cauter, is een fenomeen in de hedendaagse muziekwereld. Myrddin trok naar Spanje om lessen te volgen bij flamencogrootmeesters Gerardo Nuñez en Manolo Sanlucar. Hij bleek een uitzonderlijk talent. Zijn technische virtuositeit, zijn experimenteerdrang en zijn lyriek versmelt hij moeiteloos tot een geheel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc 't Schaliken - foyer
Grote Markt 35
2200 Herentals
dinsdag 3 november 2020 van 12:15 tot 13:10
CC 't Schaliken
gratis
014-21 90 88, cultuurcentrum@herentals.be
www.schaliken.be