u bent hier

Muziektheater De Kolonie & Bruno Van den Broecke - De Woordenaar

12 +

Tekst en muziektheater


‘De Woordenaar’ wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door 3 topmuzikanten en een 30-tal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was.  ‘De ... Lees meer »

‘De Woordenaar’ wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft is niets minder dan een handleiding voor ons leven.


Omsingeld door 3 topmuzikanten en een 30-tal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was. 


‘De Woordenaar’ wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling is ‘De Woordenaar’ een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum De Steiger - Schouwburg
H. Spillemaeckersstraat 7
2850 Boom
zondag 31 januari 2021 van 20:15 tot 20:15
Cultuurdienst Boom
€ 18,0
www.desteigerboom.be
ccdesteiger@boom.be