u bent hier

Muziek voor mensen met een beperking - G-muziek

6 +

Kunst en kunsteducatie, Gezondheid en zorg


Muzieklessen voor personen met een mentale of psychische beperking. De lessen zijn individueel gericht en worden helemaal op maat van de leerling gegeven door een professionele muziektherapeute. Sinds september 2013 worden er in Heist-op-den-Berg muzieklessen gegeven voor personen met een mentale of psychische beperking. De lessen zijn individueel gericht en worden helemaal op maat van de ... Lees meer »

Muzieklessen voor personen met een mentale of psychische beperking. De lessen zijn individueel gericht en worden helemaal op maat van de leerling gegeven door een professionele muziektherapeute.

Sinds september 2013 worden er in Heist-op-den-Berg muzieklessen gegeven voor personen met een mentale of psychische beperking. De lessen zijn individueel gericht en worden helemaal op maat van de leerling gegeven door een professionele muziektherapeute. Zowel muziekbeleving als het leren bespelen van een instrument of het ontwikkelen van algemene muzikale vaardigheden komen hier aan bod. Vanaf juni kunnen leerlingen zich inschrijven voor het nieuwe schooljaar. In een eerste les wordt dan kort besproken wat de verwachtingen zijn en aan de hand daarvan worden de lessen opgebouwd. Zo kan de muzikant zich op zijn eigen tempo en unieke manier muzikaal ontwikkelen. 

Lesgever: Sofie Van Rompaey 

Toon kaart Muziekacademie - Afdeling Wiekevorst
Sint-Jozefstraat 2
2222 Wiekevorst
ma 07/09/20
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 49,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1728/g-muziek