u bent hier

Muziek op Bezoek - GEANNULEERD

Klassieke muziek


Met Muziek op Bezoek brengt ZEAL Ensemble concerten dichterbij, op andere plekken dan de gekende concertlocaties.Het repertoire van ZEAL Ensemble reikt van muziek van grootmeesters als Robert Schumann, Gabriël Fauré, Hector Berlioz,... tot hedendaagse composities als van Jake Heggie en André Previn. Een moment van ontroering en betovering. Een prikkel voor warme herinneringen. Met Muziek op ... Lees meer »

Met Muziek op Bezoek brengt ZEAL Ensemble concerten dichterbij, op andere plekken dan de gekende concertlocaties.Het repertoire van ZEAL Ensemble reikt van muziek van grootmeesters als Robert Schumann, Gabriël Fauré, Hector Berlioz,... tot hedendaagse composities als van Jake Heggie en André Previn.

Een moment van ontroering en betovering.
Een prikkel voor warme herinneringen.

Met Muziek op Bezoek brengt ZEAL Ensemble concerten dichterbij, op andere plekken dan de gekende concertlocaties.Het repertoire van ZEAL Ensemble reikt van muziek van grootmeesters als Robert Schumann, Gabriël Fauré, Hector Berlioz,... tot hedendaagse composities als van Jake Heggie en André Previn. Daarnaast brengen ze arrangementen van alom bekende melodieën van Edith Piaf, The Beatles, Cole Porter,...

Ontroering, humor, nostalgie en passie wisselen elkaar af in woord en klank.

Zeal Ensemble
CC Schoten - LDC Cogelshof
Deuzeldlaan 49
2900 Schoten
donderdag 3 december 2020om 14:00
cc schoten
€ 5,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be