u bent hier

Musiceerdagen - Antwerpen herfst 2020

4 +

Klassieke muziek


De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt! We bieden aan jonge musici (tussen 8 en 18 jaar) de gelegenheid samen te spelen met leeftijdgenoten van hetzelfde muzikale niveau. Om in een orkest of instrumentaal ensemble te kunnen musiceren, moet je minstens een jaar instrumentles gevolgd hebben. Maak je vooral geen zorgen over je technische bekwaamheid: zowel beginners als ... Lees meer »

De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt! We bieden aan jonge musici (tussen 8 en 18 jaar) de gelegenheid samen te spelen met leeftijdgenoten van hetzelfde muzikale niveau. Om in een orkest of instrumentaal ensemble te kunnen musiceren, moet je minstens een jaar instrumentles gevolgd hebben. Maak je vooral geen zorgen over je technische bekwaamheid: zowel beginners als gevorderden kunnen een unieke muzikale belevenis verwachten.

Speel je (nog) geen instrument? Dan kan je terecht in het koor (vanaf 3de leerjaar). Om deel te nemen aan het koor is geen voorkennis vereist.

Ook jongere kinderen (3de kleuterklas tot 2de leerjaar) komen tijdens de musiceerdagen aan hun trekken. In ateliers muziek, beeld en expressie gaan we op muzikale ontdekkingstocht doorheen het symfonische repertoire. Er wordt gewerkt volgens leeftijd: kleuters enerzijds en kinderen uit het 1ste en 2de leerjaar anderzijds, krijgen afzonderlijke ateliers aangeboden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koninklijk Conservatorium Antwerpen
Desguinlei 25
2000 Antwerpen
Van di 3 november 2020 09:00 tot wo 4 november 2020 17:00 Van do 5 november 2020 09:00 tot vr 6 november 2020 17:00
Amaj vzw
€ 55,0
amaj.vlaanderen/projecten/musiceerdag...