u bent hier

Musicalkamp

4 +

Creativiteit


Oriël, De verdwaalde Zeemeerman Diep in de zee wonen de zeemeerminnen en zeemeermannen vredig samen. Tot er op een dag een duikboot langs vaart en iedereen moet vluchten! Oriël, een jonge zeemeerman zwemt de verkeerde richting uit en verdwaald... Plots komt hij een vriendelijke schildpad tegen, en zelfs een grappige dolfijn. Misschien kunnen zij hem helpen zijn familie terug te vinden? De ... Lees meer »

Oriël, De verdwaalde Zeemeerman

Diep in de zee wonen de zeemeerminnen en zeemeermannen vredig samen. Tot er op een dag een duikboot langs vaart en iedereen moet vluchten! Oriël, een jonge zeemeerman zwemt de verkeerde richting uit en verdwaald... Plots komt hij een vriendelijke schildpad tegen, en zelfs een grappige dolfijn. Misschien kunnen zij hem helpen zijn familie terug te vinden?

De Piraten van de 7 Zeeën

Lang geleden ontdekten de Piraten van de 7 Zeeën een groepje kinderen op hun Piratenschip. Terwijl de Piraten aan het overleggen waren wat ze met de indringers zouden aanvangen; aan de haaien voeren, in stukjes hakken, aan een dweil vastbinden en de vloer mee schrobben... slaagden de kinderen erin hun kajuit uit te sluipen waarin ze werden vastgehouden. Maar... Hoe kwamen de kinderen hier terecht? En wat gaan ze nog allemaal beleven op het Piratenschip met de Piraten van de 7 Zeeën?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart BS Victor Van De Walle
Brusselsesteenweg 168
2800 Mechelen
Van ma 17 augustus 2020 09:00 tot vr 21 augustus 2020 16:00
Compagnie MiLa vzw
€ 155,0
www.milakampen.be