u bent hier

Musicalkamp

4 +


Back to the past: Tijdens een bezoek aan het museum verdwijnt een groep scholieren op mysterieuze wijze. Door een fout in de tijd belanden ze terug in het verleden. Uit alle macht proberen de leerlingen terug te geraken naar hun eigen tijd. Maar bestaat die nog wel als ze ingrijpen in het verleden? Back to the future: Sommige dingen vallen niet te verklaren. De wereld die je dacht te kennen, ... Lees meer »

Back to the past:
Tijdens een bezoek aan het museum verdwijnt een groep scholieren op mysterieuze wijze. Door een fout in de tijd belanden ze terug in het verleden. Uit alle macht proberen de leerlingen terug te geraken naar hun eigen tijd. Maar bestaat die nog wel als ze ingrijpen in het verleden?
Back to the future:
Sommige dingen vallen niet te verklaren. De wereld die je dacht te kennen, kan er plots helemaal anders uitzien … Dit ontdekt een groep vrienden wanneer ze tijdens een zware storm op mysterieuze wijze een gat in de tijd ontdekken. Ze komen terecht in de toekomst waar niets is wat het lijkt. Wanneer ze gevangen genomen worden en gebruikt dreigen te worden als wetenschappelijk experiment, is het van levensbelang om zo snel mogelijk terug te keren naar hun eigen tijdvak.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mater Dei
Heislag 35
2930 Brasschaat
Van ma 5 juli 2021 09:00 tot vr 9 juli 2021 16:00
Compagnie MiLa vzw
€ 145,0
www.milakampen.be